STJÅLET BSA

       

Mens vi venter en ny historie med billeder af Månedens BSA

Fra jeg var lille, (jeg er 48år i dag) har min far haft en BSA stående i en papkasse. Der var mange der syntes at han var, for at sige det på godt nordjysk: tosset  da han købte den/byttede sig til den for den var ligesom i samlesæt.

Da vi flyttede fra Bjergby, ved Hjørring hvor vi boede, og til Vraa, kom BSA´en med... dog stadig i en papkasse og stadig skilt ad, derefter begyndte han så småt, at lave de dele der var i stykker
Da far gik på pension, begyndte han, nænsomt, at restaurere den. (altså han startede rent faktisk med at vælte laden, rense stenene af, grave/støbe sokkel og bygge den op igen godt nok med nye spær)men da jeg kom med en "brilliant ide" om at man sikkert kunne købe, dele der var nyere og dermed nemmere for ham, fik jeg akkurat samme blik, som da jeg var 14 år og godt mente at jeg kunne være i byen til kl 02...  og nu kender i ham ikke, men det blik betyder:" Det forslag du kommer med der, er fuldstændigt udelukket!!"  Han har aldrig råbt eller så meget som hævet stemmen, overfor mig og min søster, hans humor og tålmodighed har taget over. 

Da han var 75 år, fik han kræft og blev opereret 3 gange i løbet af en uge... at han kom igennem det, tror jeg skyldes, at han altid har været i gang, og altid med et godt humør... da han kom hjem fra sygehuset, og faktisk kun var skind og ben, sendte han min bonus mor, ud og købe en pc ( da havde han aldrig brugt en sådan før) men som han sagde: " hvis det skulle ske, at jeg ingenting kan, sånt en anden gang (og her mente han fysisk) så må jeg lærer noget andet, for det med, kun at se tv, det kan umuligt være godt..  14 dage senere fik jeg en venneanmodning fra ham på Facebook.

Den 7 Maj i år, tog vi afsked med min bonusmor igennem 30 år. Det sidste halve år, agerede min 83 årige far sygepasser og passede og plejede hende og prøvede at gøre hendes sidste tid nogenlunde tålelig.. og selvom vi kunne se det var hårdt for ham, har han aldrig klaget sig.

Den 15. Maj, var der indbrud i garagen, hvor hans BSA stod....  og der står den så ikke mere....  Min far er som før nævnt 83 år og den BSA har været hans projekt og hans måde at få ro og klaret tankerne på. 

Han har indenfor en måned, mistet de to "ting" der gav ham ro og glæde, men jeg har aldrig hørt ham beklage sig.

Forleden så jeg en vittighedstegning, om en kone der vil tvinge manden til at vælge imellem hende og hans motorcykel og valget falder så ikke ud til hendes fordel....  Min far ville give alt han ejede, incl. hans BSA for at få min bonus mor tilbage, Men uanset, så kan det ikke lade sig gøre.  og vi er fuldstændig magtesløse i den situation...  Men vi gør hvad vi kan for at finde hans BSA så vil i hjælpe os med at hjælpe ham?  
Jeg har lige læst denne email igennem, og jeg tror mere, at vi går efter titlen månedens/årets far :-)  og det har i selvfølelig ikke noget med at gøre, men vil i hjælpe os, med at hjælpe ham? ved at dele efterlysningen på hans BSA, så vil jeg blive dybt taknemlig, for jeg ved ikke hvor jeg ellers skal bede om hjælp.

Det er en BSA fra 1934, med tank gear.  600cc og 1 cylinder.  den var sidst indreg. i 1959 og blev afmeldt i 1961 og har ikke været indreg. siden. Den blev stjålet fra Fjordblink, i Storvorde  omkring den 15. maj.
Stelnummer er: B12498 og motornummer er B13343.

Henvendelse til:

Majbritt Melgaard på telefon: 6051 4599 eller evt. politiet.

Har du et emne til Månedens BSA, så kom frit frem.

BSA

Send din historie med et par billeder til:

 

 De historier der bringes på denne side, er ikke verificeret af Dansk BSA Klub.
Klubben står derfor ikke inde for at de er korrekte.